ALAMIA SPA

ALAMIA SPA

Pengikut

KEBAIKAN URUTAN TRADISIONAL.

Mencegah kecederaan dan membantu masa penyembuhan
Masalah pengedaran
Ketegangan otot daripada perubahan postur
Sakit Kepala
Sakit belakang
Kecederaan salah urat
Keletihan saraf
Radang sendi
Sindrom berlebihan berulang-ulang dan pekerjaan
Tekanan

Urutan Tradisional  pemulihan membantu dengan berlebihan yang berulang-ulang kadang-kadang otot-otot yang berkaitan dengan lama duduk depan komputer ...

Dunia moden seolah-olah mempercepatkan dan seterusnya hidup kita lebih aliran dengan jadual, kerja-kerja dan tugas-tugas. Ini mendorong badan  untuk bekerja lebih keras . Hanya sedikit dari kita benar-benar mendengarkan tubuh kita. Walaupun kita tidak boleh mendengar tubuh kita, tubuh kita mendengar dunia mereka tinggal. Tubuh Anda tahu walaupun anda tidak berbuat demikian, apabila ia cuba untuk berehat, apabila anda duduk di meja terlalu lama, bimbang didorong  berlalu keletihan. Tubuh kita berbicara kepada kita dalam satu-satunya bahasa yang kita dengar ... sakit.

Sakit kepala yang kerap, sakit belakang, ketat belakang, sakit tangan, kaki dan kaki letih adalah cara badan anda memberitahu anda untuk melambatkan dan mencari keseimbangan dari kehidupan sibuk anda.

Terapi urutan adalah cara yang baik untuk membantu penyembuhan. Urut telah digunakan sejak zaman purba, dan terus sehingga kini sebagai pilihan yang berdaya maju untuk rawatan tekanan, kecederaan tisu lembut, kejang otot, pengurusan kesakitan dan pemulihan. Kekerapan rawatan urut yang akan sesuai untuk anda berdasarkan kepada keperluan

Perubahan fisiologi berlaku dalam badan disebabkan oleh peningkatan sirkulasi dan pelepasan pelepasan neuro dan hormon ke dalam aliran darah semasa  urutan di laklukan. Ini menunjukkan bahawa urutan mengurangkan tahap hormon tekanan  dan meningkatkan relaksasi dalam badan dan juga meningkatkan tahap serotonin di dalam otak (hormon gembira) yang membawa kepada rasa keseluruhan peningkatan kesejahteraan. Hormon tekanan negatif boleh membawa kepada penyakit dan menjejaskan sistem imun apabila hadir di tahap yang tinggi. Terapi urut adalah cara yang baik untuk memerangi kesan-kesan tekanan dan gaya hidup yang terlalu banyak bekerja. Jadi hubungi Mengekalkan Urut sekarang dan 'mengekalkan kesihatan yang besar dalam hidup.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan